Полицията в английското графство Съри потвърди, че разследва сигнал за

...
Полицията в английското графство Съри потвърди, че разследва сигнал за
Коментари Харесай

Полицията в Англия започна разследване за обира в дома на Рахийм Стърлинг

Полицията в британското графство Съри удостовери, че проверява сигнал за кражба с щурм в дома на британския национал Рахийм Стърлинг.

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт удостовери пред публицистите в неделя вечерта, че Стърлинг е напуснал лагера и е хванал самолета за Обединеното кралство, с цел да бъде със фамилията си.

Официалното изказване на полицейския департамент на Съри е следното: " В момента проверяваме сигнал за кражба с щурм на адрес в Оксшот, Ледърхед. С полицията се свързаха малко преди 21:00 часа в събота, 3 декември, откакто жителите на парцела се прибрали и открили, че са откраднати редица предмети, в това число бижута и часовници. В момента тече следствие, както и определяне на събитията ", се споделя в писмото, публикувано до медиите.

" Няма известия за закани или тормоз, защото откраднатото е открито със задна дата. Оперативните служащи се занимават със случая ”, приключват служителите на реда.

Стърлинг отпадна в последния миг от състава на Англия за осминафинала със Сенегал. Но и без него англичаните победиха с 3:0 и към този момент чакат мача с настоящия международен отличник Франция.

Но към момента не е ясно дали Стърлинг ще бъде разполагаем за тази среща. " Pазбира се, не е идеалнен процес на събитията за целия тим преди значим мач. Но личността в такива моменти е над колектива и ние одобряваме всичко обикновено. Така че трябваше да се погрижа за обстановката ", сподели Саутгейт.

Капитанът на Англия Хари Кейн също изрази най-хубави пожелания към Стърлинг на конференцията след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР