Полицията в американския град Сан Антонио, Тексас, е застреляла в

...
Полицията в американския град Сан Антонио, Тексас, е застреляла в
Коментари Харесай

Още жертви! Полицията в САЩ застреля мъж, който откри огън пред летището в Сан Антонио

Полицията в американския град Сан Антонио, Тексас, е застреляла в четвъртък мъж, който е разкрил огън с револвер пред летището в града, заяви Асошиейтед прес.

Летището е било затворено, откакто полицията е получила сигнал, че автомобил се движи в неверната посока на път край летището, заяви на конференция полицейският шеф Уилям Макманъс. Полицейски чиновник е дал знак на колата да спре, след което от нея изскочил мъж и почнал да стреля, съобщи Българска телеграфна агенция.

В отговор полицията дала отговор на стрелбата. Мъжът е бил улучен и по-късно е бил разгласен за мъртъв при идването си в болничното заведение. Няма други потърпевши при случая.

Макманъс похвали полицейския чиновник, прострелял нападателя, като сподели, че с дейностите си той е избавил доста човешки животи, тъй като причинителят е имал огромно количество муниции и е стрелял безсистемно към хората.

Смята се, че нападателят е бил същият, който по-рано в четвъртък е разкрил огън от претрупан пътен надлез в северната част на Сан Антонио. Мъжът е имал история на душевно заболяване.

Според специфичния федерален сътрудник Крис Комбс няма причина да се счита, че претекстовете на стрелбата са терористични.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР