Полицията в американския град Лос Анджелис застреля руски гражданин, заподозрян

...
Полицията в американския град Лос Анджелис застреля руски гражданин, заподозрян
Коментари Харесай

Полицията в Лос Анджелис уби руснак

Полицията в американския град Лос Анджелис простреля съветски жител, обвинен в убийството на брачната половинка си, оповестиха американските медии.

Силите за сигурност убиха 48-годишният Константин Морозов, който е отвлякъл 9-годишния си наследник Даниел от неговата майка. Не е ясно дали е възнамерявал да напусне страната.

Морозов е прострелял майката на момчето. Някои издания оповестиха, че не са ясни претекстовете, само че по всяка възможност са свързани с дело за бракоразвод. Убитата жена също е рускиня.

Детето е крепко. Руски дипломатически представители са в контакт с американските управляващи. В момента интензивно се търси дом на травмираното дете, което ще бъде изпратено при свои родственици.

Убитата Наталия Морозова е била открита мъртва в дома си в Санта Мария. Родителите на дребния Даниел са влезнали в спор, обвързван с размера на издръжката след развода.

Руското консулство в Сан Франциско е поискало от американския Държавен департамент да им бъде предоставена информация, обвързвана с трагичния случай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР