Полицията установи по пътищата в Добричкия регион трактористи без свидетелство

...
Полицията установи по пътищата в Добричкия регион трактористи без свидетелство
Коментари Харесай

Спипаха трактористи без книжки в Добричко

Полицията откри по пътищата в Добричкия район трактористи без удостоверение за правоуправление, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Задържан е 39-годишен мъж без дееспособност, който е управлявал колесен трактор "МТЗ " по пътя сред селата Преселенци-Малина, община Генерал Тошево. Д.К. е дал и позитивен резултат от 1.1 промила при теста за алкохол. Мъжът е арестуван за 24 часа и против него е формирано бързо полицейско произвеждане.

Полицията е спряла за инспекция в град Генерал Тошево колесен трактор с регистрационна табела, която се е оказало, че не е издадена за същото моторно транспортно средство. Водачът - М.И. на 50 години от близкото село Рогозина, е недееспособен и е седнал зад кормилото в едногодишния период на наложеното му административно наказване за същото нарушаване.

И 18-годишен юноша е засечен да ръководи колесен трактор - "ТК80 ", в региона на Тервел, осведомят от полицията. При инспекция в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи е открито, че М.М. от близкото село Орляк е без удостоверение и ръководи в едногодишния период на наложеното му административно наказване за същото нарушаване. И по двата случая също са формирани бързи полицейски производства, показват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР