Полицията установи мъж от видеоклип в интернет, влачил пътен знак

...
Полицията установи мъж от видеоклип в интернет, влачил пътен знак
Коментари Харесай

Полицията установи мъжа, влачил пътен знак в центъра на Русе

Полицията откри мъж от видеоклип в интернет, влачил пътен знак в центъра на Русе, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

"Действието се развива измежду бял ден, само че за жалост никой не е подал сигнал на тел. 112 или в поделение на Министерство на вътрешните работи - нито създателят на клипа, нито някой от жителите, които са очевидци ", прецизират от полицията в Русе.

По мотив на оповестения видеозапис регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи се е самосезирала. Униформените са разкрили 45-годишния мъж, който бил с медицински проблеми. Той намерил пътния знак паднал в региона на ул. "Ниш " в Русе. От там го взел и влачил, като минал несмущаван от никого около Пантеона на възрожденците, през централната пешеходна улица "Александровска ", с цел да го остави на ул. "Духовно Възраждане ".

Тръбата с поставените на нея два пътни знака - "Б1 " / "Пропусни движещите се по пътя с преимущество "/ и "Г2 " / "Движение единствено надясно след знака "/, е върната през днешния ден на общинското знаково стопанство.

От полицията приканват жителите при сходни обстановки, при забелязване на нарушавания и осъществявани закононарушения, при пораждане на произшествия или катастрофи да не са безучастни очевидци, а да алармират навреме на способените органи. "Понякога едно позвъняване може да избави човешки живот, би икономисало непотребното консумиране на публичните запаси, които са разноски за всеки поданик, а също би подкрепило работата на органите на реда, на локалната администрация и други ", декларират от регионалната полицейска дирекция в Русе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР