Полицията уличи 70-годишен мъж в три различни престъпления.На 14 февруари

...
Полицията уличи 70-годишен мъж в три различни престъпления.На 14 февруари
Коментари Харесай

Полицията уличи 70-годишен мъж за кражби и увредена кола

Полицията уличи 70-годишен мъж в три разнообразни закононарушения.

На 14 февруари т.г. в районно управление (на МВР) - Ветово е подаден сигнал за кражба на хранителни артикули от незаключен склад на супермаркет в гр. Ветово. По случая е формирана кореспонденция за изясняване на закононарушение по член 194 от Наказателен кодекс по разказа на районно управление (на МВР) - Ветово и в хода на осъществените оперативно-издирвателни мероприятия като създател на кражбата е махленски 70-годишен мъж от Ветово, който се е оказал и създател на още едно закононарушение, осъществено на 14 против 15 февруари. За него е декларирано на 16 февруари, като предмет на похищението е станал велосипед вид " бегач " с инсталиран мотор с вътрешно горене, който е бил оставен пред дома на притежателя в гр. Ветово, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

По този случай също е формирана инспекция и работата по двете преписки продължава в районно управление (на МВР) – Ветово.

На 14 февруари в полицията във Ветово жена е алармирала, че е разкрила колата си с марка „ Опел “ цялата с надрано покритие, до момента в който е била паркирана зад магазин във Ветово, сред 07:20 и 16:30 часа същия ден. По подадения сигнал в районно управление (на МВР) – Ветово е заведена кореспонденция за изясняване на закононарушението.

В хода на работата си по този случай служителите на реда са открили, че причинителят е същият 70-годишен мъж от Ветово, съобщи dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР