Полицията ударно погна наркодилърите във Врачанско. В къща в Бяла

...
Полицията ударно погна наркодилърите във Врачанско. В къща в Бяла
Коментари Харесай

Черен ден за наркопласьорите във Врачанско! Заловиха още трима дилъри

Полицията стремително погна наркодилърите във Врачанско.
В къща в Бяла Слатина, населявана от 25-годишния А.А., полицейските чиновници са разкрили и иззели 10 съцветия канабис, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
При осъществен персонален обиск на А.А., са открити 4 полиетиленови пликчета с бяло кристално вещество, което при направения наркотест реагира на амфетамин. В тротоарна тревна повърхност пред къщата му пък са открити 2 съцветия, които при направения наркотест реагират на канабис. На същото място е открита и станиолова сгъвка с размера на яйце, с голям брой бели кристали, които при направеният наркотест реагират на амфетамин. А.А. е арестуван в районно управление (на МВР) Бяла Слатина. Образувано е бързо произвеждане.
След оперативно-следствени дейности на улица в града е спрян за инспекция лек автомобил „ Санг Йонг “ ръководен от 23-годишния локален гражданин М.Х. При прекъсването на автомобила, лидерът изхвърлил през прозореца листна маса, която при направения накротест реагира на канабис. Водачът е пробван с техническо средство „ DRUG CHECK 3000 “, което отчело съществуване на метамфетамин и канабис. Водачът е показан в болничното заведение в града, където е отказал да даде кръв и урина за химически разбор. По случая е формирано бързо произвеждане. Уведомен е дежурен прокурор. М.Х. е арестуван в районното ръководство в Бяла Слатина.
Около 22.50 часа на улица в Мездра е спрян за инспекция лек автомобил “Ауди “ - А3, ръководен от 21-годишния локален гражданин А.Д. При осъществената инспекция с техническо средство, уредът отчел позитивна проба на тетрахидроканабинол. При претършуване на автомобила е открита саморъчно сгъната цигара, съдържаща суха листна маса. Открити са също полиетиленово пликче вид „ спейсбек “, съдържащо суха листна маса с тегло 0,36грама, която по данни на А.Д. е „ чай “. Намерен е и „ гриндер “ за мелене на суха листна маса, съдържащ останки от канабис. А.Д. е арестуван в районното полицейско ръководство в Мездра. Образувано е бързо произвеждане и е известена Районна прокуратура-Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР