Полицията спипа пироман, опитал се на два пъти да запали

...
Полицията спипа пироман, опитал се на два пъти да запали
Коментари Харесай

Пишман пироман на два пъти пробва да запали плод и зеленчук в Белослатинско

Полицията спипа пироман, опитал се на два пъти да възпламени търговски обект в Белослатинско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. 
Първата офанзива е осъществена към 22 часа на 20 март. Пироман полял със запалителна течност в бутилка магазин за плодове и зеленчуци в село Търнава. Нещо в проекта му обаче се объркало и комерсиалният обект по този начин и не горящ. 
На идната заран мъжът направил втори опит да съсипе бизнеса на хората. Около 8.20 часа той още веднъж се пробвал да възпламени плод и зеленчукът, само че и този път не съумял. 
Когато чиновниците отишли на работа видели следите от огнените офанзиви неотложно подали сигнал в полицията, откъдето почнали следствие. 
Извършителят на несполучливите палежи към този момент е открит. Оказало се, че това е 44-годишен мъж от същото село. Какви са претекстовете му да желае да възпламени обекта обаче не е ясно. 
Пишман пироманът е арестуван в ареста на районното в Бяла Слатина за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР