Полицията си върши работата по закон. Няма унижени хора, няма

...
Полицията си върши работата по закон. Няма унижени хора, няма
Коментари Харесай

Асен Василев: Полицията си върши работата по закон

Полицията си прави работата по закон. Няма унижени хора, няма изтекли фрагменти от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Има естествени полицейски дейности и арест по законния ред. Това съобщи финансовият министър в коридорите на Народно събрание във връзка ареста на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Василев посочи, че карцерът е по отношение на лотарията и хазарта.

" Репресия е когато студентите ги бият зад колоните на Народното събрание. Репресия е когато оковеш човек и пет часа го държиш с белезници на площада. Това е принуда. Снощи имаше ли такива фрагменти - не, тъй като полицията си прави работата по закон ", сподели Василев.

По думите му това не е акция за отклонение на вниманието. " Не може един гвоздей да се даде от страната без да се получи позволение от Министерство на финансите, при нас няма заявки за даването на каквото и да било ", посочи още той във връзка информацията, че с ареста на Борисов се цели да се отклони публичното внимание от даването на оръжия от България на Украйна.

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР