Полицията ще разследва инцидента с Деле Али по време на

...
Полицията ще разследва инцидента с Деле Али по време на
Коментари Харесай

Полицията ще разследва инцидента с Деле Али по време на мача с Арсенал

Полицията ще проверява случая с Деле Али по време на мача с Арсенал
Полицията ще проверява случая с полузащитника на Тотнъм Деле Али, който бе уцелен с бутилка по време на дербито на Северен Лондон с Арсенал от четвъртфиналите за Карабао Къп. Английският национал бе с съществена заслуга за класирането на,,шпорите “ на полуфинал, откакто вкара гол и асистира за различен при триумфа с 2:0 на,,Емирейтс “ в английската столица.

22-годишният халф бе уцелен покрай тъчлинията, малко преди домакините да изпълнят странично мятане в 73-та минута. Полицията към този момент работи с Арсенал по идентифицирането на провинилия се ентусиаст. От клуба споделиха за BBC Sport, че преглеждат видеокамери от стадиона, с цел да открият причинителя, а от полицията прибавиха, че към момента няма обвинени или задържани лица по случая. Али реагира на случката, показвайки с жест към почитателите на Арсенал резултата от дуела.

,,В друга страна може би щяха да затворят стадиона за няколко мача “, съобщи наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино.,,Късмет е, че това не е огромен проблем, само че считам, че хората би трябвало да са по-внимателни, и би трябвало да заобикаляме сходни дейности. Някои хора се държат доста неприятно и безконтролно “, добави мениджърът.

БГНЕС напомня, че по-рано в дуела сред двата състава във Висшата лига, извоюван с 4:2 от,,артилеристите “ на 2 декември, бе хвърлена обелка от банан към нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг. Отговорният за случилото се последовател на Тотнъм бе осъден с четиригодишна възбрана за навестяване на мачове и санкция във вторник.

Запитан за случая след края на мача в сряда за Карабао Къп, Али показа за Sky Sports:,,Това е ситуацията. Това направи голът и успеха надалеч по-сладки “. Говорител на Карабао Къп добави пред BBC Sport, че казусът ще бъде прегледан от Футболната асоциация на Англия, само че призна, че от конкуренцията ще оказват помощ при потребност. Тотнъм ще играе с Челси на полуфиналите, до момента в който Манчестър Сити ще се изправи против Бъртън Албиън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР