Полицията ще използва дронове като първа помощ, за да може

...
Полицията ще използва дронове като първа помощ, за да може
Коментари Харесай

Полицията ще използва дронове като първа помощ, за да стигне по-бързо до местопрестъпленията, казва Джеръми Хънт

Полицията ще употребява дронове като първа помощ, с цел да може да стигне до мястото на престъплението по-бързо, разгласи Джереми Хънт.

Силите са подготвени да тестват новата технология, която ще изпрати устройства с дистанционно управление, с цел да събере информация. Канцлерът също по този начин сподели, че хората, които се обадят на 101, с цел да оповестят за закононарушение, могат първо да се оправят с автоматизирана услуга.

Той твърди, че се губи прекалено много време за „ непотребен админ “, защото даде обещание да влага пари в технологии, с цел да спестете време и пари. Г-н Хънт сподели, че хората ще могат да оповестяват за закононарушения посредством видео известие.

Канцлерът сподели на Commons: „ Полицейските чиновници губят към 8 часа седмично за излишно администриране – с по-висока продуктивност бихме могли да освободим времеви еквивалент до 20 000 служители на реда за една година.

„ Така че ще похарчим 230 милиона паунда за внедряване на технология за икономисване на време и пари, която форсира времето за реак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР