Полицията ще е на крак днес в Ботевград, където от

...
Полицията ще е на крак днес в Ботевград, където от
Коментари Харесай

Полицията на крак за Балкан - Левски

Полицията ще е на крайник през днешния ден в Ботевград, където от 18:00 ч. ще се играе мачът за Суперкупата на България сред първенеца Балкан и носителя на Купата на България Левски Лукойл. Сблъсъкът ще бъде повтаряне на финала в шампионата в края на предишния сезон, който бе извоюван с 3-1 от ботевградчани.

Това ще бъде първо присъединяване на момчетата на Йовица Арсич в сходна среща, написа "Меридиан Мач ". Иначе конкуренцията се организира за четвърта поредна година, като досега титли са взимали Лукойл Академик (2016 г.), Берое (2017 г.) и Левски Лукойл (2018 г.).

Не е загадка, че мачовете сред тези два тима постоянно са с огромен заряд и не минават без екшън по трибуните. Затова и органите на реда ще са нащрек. Балкан загря за Суперкупата с победа над Рилски състезател с 87:83 в контрола, играна в Самоков. Дебют в този мач направи новото попълнение Дейшон Найт, който е тук единствено от няколко дни.

'Сините " пък завоюваха шампионат в Пловдив. Очаква се титуляр за отбора на Константин Папазов да е 24-годишното тежко крило Куан Чийтъм, който пристигна на пожар на мястото на оперирания Ричард Амарди. Треньорският щаб е доста удовлетворен от Куан и сигурно ще го постанова в първия тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР