Полицията се сблъска със студенти, държащи пропалестински знаци, тъй като

...
Полицията се сблъска със студенти, държащи пропалестински знаци, тъй като
Коментари Харесай

Колеж Емерсън Бостън: Полицейски сблъсък със студенти, държащи пропалестински протест в гневни сцени

Полицията се сблъска със студенти, държащи пропалестински знаци, защото десетки протестиращи бяха задържани, откакто желаеха да знаят „ на коя страна сте?. "

Щатски служители на реда нахлуха в колежа Емерсън в Бостън след студентски митинги против войната Израел-Хамас, като пропалестински поддръжници отхвърлиха да го изоставен.

„ Ще останем, до момента в който настояванията ни не бъдат изпълнени или до момента в който не бъдем принудително изведени “, сподели студентката от колежа „ Емерсън “ Амрита Бала.

Колежът сподели на протестиращите, че нарушават градски закон, като окупира Boylston Place и го трансформира в палатков град. Те също бяха предизвестени, че полицията има право да ги в профил.

„ В този миг това е ефикасен метод да се уверим, че настояванията ни са изпълнени и можем да продължим да оказваме напън върху тези институции “, сподели Раян Афиф.

Студенти за правдивост в Палестина, несвързана група студенти от колежа Емерсън, съобщи, че ще откаже да напусне региона, до момента в който настояванията им не бъдат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР