Полицията се отзовала на сигнал за семеен скандалСкандал с общински

...
Полицията се отзовала на сигнал за семеен скандалСкандал с общински
Коментари Харесай

Скандал с общински съветник от ДБ в Плевен, намерили наркотици в дома му

Полицията се отзовала на сигнал за фамилен скандал

Скандал с общински консултант Павлин Стефанов от Демократична България в Плевен. В дому са били открити опиати, написа plevenutre.bg.

Инцидентът е от 29 февруари и е бил маркиран в бюлетина на Министерство на вътрешните работи: „ В 21:35 часа при посещаване на сигнал за фамилен скандал в регионалния град на улица " П.Р.Славейков "   служителите на реда намират в жилището бял полиетиленов плик, вид спейсбек с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с почти тегло 5 грама. Задържан с полицейска мярка е 33-годишен, жител на жилището. Извършен е оглед. Веществото е конфискувано за експертизи. Сезирана е районна прокуратура – Плевен и работата продължава. ", гласи известието на Министерство на вътрешните работи във връзка случая.

След скандалната преживелица общинското управление на Демократична България го прикани да подаде оставка и смъкна доверието си от Стефанов:

" Във връзка с случай, при който на 29 февруари общинският консултант Павлин Стефанов е бил арестуван от полицията в Плевен, общинското управление на партия “Да, България ” го приканва да си подаде оставката от Общинския съвет – Плевен. Ръководството на партията смъква политическото си доверие от господин Стефанов и изрично декларира, че не толерира незаконни действия и държание в прорез с положителните нрави ", осведомиха от пресцентъра на партията.

Павлин Стефанов е за първи мандат общински консултант в Плевен. Той е измежду тримата определени през октомври 2023 година общински съветници от групата " Продължаваме промяната – Демократична България ". Работи като стоматолог. Бил е и ръководител на Районната гилдия на Българския зъболекарски съюз – Плевен.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР