Полицията с важна информация за пътуващите в и извън страната

...
Полицията с важна информация за пътуващите в и извън страната
Коментари Харесай

Затягат контрола за алкохол и наркотици, виж препоръките на полицията, ако пътувате по празниците

Полицията с значима информация за пътуващите в и отвън страната

Заради предстоящото интензивно придвижване в първия от серията почивни дни за Великденските празници, екипи на " Пътна полиция " ще подкрепят трафика по входните и изходните артерии на София и огромните градове, съобщи Мария Ботева от " Пътна полиция " пред БНР.

" От 9:00 сутринта до към обяд ще продължат да подпомагат трафика, след което ще пренасочат напъните си към обезопасяване на секторите, в които се чака на идващия ден да има огромно скупчване на хора, поради това че е Великден ", сподели Ботева.

Предприети са и ограничения за бързото култивиране на документите на преминаващите през граничните пунктове, каза Аксиния Минчева от " Гранична полиция ".

" Работи се и по това да няма формиране на колони от транспортни средства или дълготрайно изчакване за прекосяване през граничните пунктове. Гражданите, които имат желание да подхващат пътешестване в посока Сърбия следва да имат поради, че сега тече дейна реорганизация и рационализация на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ". Ремонтът налага реорганизация на придвижването, което надлежно допуска удължение на времето за изчакване и закъснение на времето за прекосяване ", съобщи тя.
Тя също по този начин предложи при пътешестване към Сърбия да се използват по-малко натоварените гранични пунктове на граница със Сърбия.

" Тези жители, които са решили да пътуват към Гърция през почивните дни следва да вземат поради, че с изключение на българските посетители на Гърция, които ще пътуват, има и доста румънски жители, които транзитират през нашата. Достигането до граничния пункт ще бъде натоварено ".
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР