Полицията разследва тежък инцидент станал на стадиона в Белица вчера.

...
Полицията разследва тежък инцидент станал на стадиона в Белица вчера.
Коментари Харесай

Зверски бой на стадиона в Белица! Двама пребиха 20- годишния Ахмед , счупиха черепа му, настанен в болница с опасност за живота

Полицията проверява тежък случай станал на стадиона в Белица през вчерашния ден. 20- годишен юноша бе пребит свиреп от Малин и Ибраим Шольови, на 16 и 17 години,които са арестувани незабавно след нападението, научи Struma.com.

Братовчедите пресрещнали 20- годишния Ахмед Исмаили с ритници и удари по главата го съборили на земята. Продължили да го ритат с минути, след което избягали и го оставали беззащитен.

Лекарски обзор открил пострадване на черепа, което заплашва живота на Ахмед Исмаил.Побойниците са арестувани, известена е прокуратурата. Какво е положението на потърпевшия ще съобщим по-късно. Престъплението е междинна телесна щета, за което наказването е сурово. Часове преди багра върху Ахмед в полицията постъпил сигнал, че тримата държат в домовете си опиати. Проверка не разкрила дрога в къщите на Ахмед, Милин и Ибраим. Дали нещо към тази инспекция е отключила експанзията полицията обяснява.

Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР