Полицията разследва смъртта на украински шофьор на товарен автомобил, настъпила

...
Полицията разследва смъртта на украински шофьор на товарен автомобил, настъпила
Коментари Харесай

Ужасяващо! Открита труп на 58-годишен украинец на паркинг в Русе. Часове преди това се запознал с…

Полицията проверява гибелта на украински водач на товарен автомобил, настъпила на ТИР-паркинг в Русе след кавга с различен лидер на камион, който също е от Украйна. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град Даниела Малчева.
Случаят е от през вчерашния ден по обед. В полицията постъпил сигнал за мъж в безпомощно положение, намиращ се на ТИР-паркинг на интернационалния бул. „ България “ в Русе. Веднага на място са изпратени полицейски патрули, както и криминалисти. На паркинга е открит трупът на 58-годишен украинец – лидер на товарен автомобил. В региона е арестуван 28-годишен водач на камион от Украйна.
При следствието било изяснено, че мъжете се срещнали на паркинга два часа по-рано. Те използвали алкохол, който закупили от непосредствен магазин, след което сред двамата зародил скандал.
Според 28-годишния мъж свадата била провокирана от неговия съотечественик, който извадил нож и щанга, с които му протегнал ръка. От своя страна младият водач го блъснал с пестник в лицето, при което 58-годишният паднал на земята и умрял.
Пред служителите на реда 28-годишният лидер обяснил, че по-късно се опитал да помогне на сънародника си и потърсил помощ.
На място е осъществен оглед. 28-годишният водач е задържан. Работата по случая продължава, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР