Полицията разследва случая с открития труп сред битовите отпадъци на

...
Полицията разследва случая с открития труп сред битовите отпадъци на
Коментари Харесай

Няма следи от насилие по откритото тяло в инсталацията за сепариране на отпадъци в Русе

Полицията проверява случая с открития мъртвец измежду битовите боклуци на поточната лента в инсталацията за сепариране на боклуци в Русе, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за случая е подаден на тел. 112 от служащи в сепариращата апаратура, които са намерили тялото. На място е осъществен оглед и е почнало следствие.

Установено е, че трупът е на 41-годишен мъж от Русе, който е водел клошарски метод на живот. Извършената е аутопсия, като не са открити следи от контузии, които да са довели до гибелта на мъжа. Най-вероятно се касае за естествена гибел. Предстои да бъдат изяснени всичко обстоятелства и условия, при които тялото се е озовало в битовата боклук.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следено от Окръжната прокуратура в Русе. Разследването продължава.

Според Българска национална телевизия водеща версия на проверяващите е, че мъжът е умрял при безразсъден случай. Граждани подавали сигнали, че постоянно нощува в контейнерите за боклук и се е налагало полицейски екипи да го вадят от там. Тъй като умрял в контейнера, тялото му попаднало в камиона, пренасящ сметта, след което пресата, която обработва битовите боклуци, го смачкала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР