Полицията разследва мистериозната смърт на майка и дъщеря в Бяла

...
Полицията разследва мистериозната смърт на майка и дъщеря в Бяла
Коментари Харесай

Откриха телата на майка и дъщеря, разследват убийство

Полицията проверява мистериозната гибел на майка и щерка в Бяла Слатина, оповестяват от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.

Труповете на двете дами са открити през вчерашния ден, откакто полицията разрушила вратата на жилището им. Към 10.30 часа жена от Кнежа отишла в локалното районно ръководство и помолила униформените за подпомагане. Тя разказала, че откакто няколко дни нямала връзка със свои родственици в градчето, отишла на адреса им да ревизира какво става. Когато обаче никой не ѝ отворил, тя се тормозила и отишла в полицията.

На мястото се отзовали дежурни чиновници на реда. Те разрушили заключената входна врата на жилището и останали потресени от гледката вътре. Там лежали труповете на двете дами на 57 и 38 години.

Криминалисти неотложно се заели да проверяват случая. В наличието на правосъден доктор бил осъществен оглед на телата, само че забележими следи от пострадвания не били открити.

Полицията продължава работа по случая. Образувано е досъдебно произвеждане по член 116 от Наказателния кодекс, който е за ликвидиране.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР