Полицията разследва жестоко убийство на 82-годишен мъж в село Микрево,

...
Полицията разследва жестоко убийство на 82-годишен мъж в село Микрево,
Коментари Харесай

Убиха 82-годишен мъж в благоевградското село Микрево

Полицията проверява грубо ликвидиране на 82-годишен мъж в село Микрево, община Струмяна. По случая са арестувани двама младежи, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Благоевград.

Около 11:00 часа е получен сигнал на тел. 112 за открит мъртъв, в двора на дома си, 82-годишен мъж от село Микрево. От полицията показват, че мъжът е бил с контузия на главата.

Мъжът е бил бръснар в селото, черепът му е бил раздвоен с изострен и корав предмет, най-вероятно секира.

От криминалисти на ОДМВР - Благоевград са подхванати оперативно-издирвателни дейности, вследствие на които са арестувани двама младежи от селото. Тяхната съпричастност към случая е в развой на определяне.

В известието на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи се показва, че е известена Окръжната прокуратура в Благоевград и работата по определяне на всички обстоятелства и условия продължава.

По неофициална информация арестуваните са непълнолетни роми. До кървавия случай се стигнало откакто ромите, които са братовчеди, влезнали в двора на възрастния човек да крадат. Той обаче лежал в двора на сянка, чул шума и изненадал крадците. В опита си да се спасят, те го блъснали с корав предмет неведнъж по главата, и избягали. Дядото, който не е ром, паднал на земята и умрял. Той е открит от сина му, оцапан с кръв с разрушена глава, съобщава Struma. com.

Трупът е превозен за аутопсия от правосъден доктор в Благоевград.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР