Полицията разследва инцидент, станал в хижа близо до Своге в

...
Полицията разследва инцидент, станал в хижа близо до Своге в
Коментари Харесай

Полицията разследва побоя в хижа Лескова

Полицията проверява случай, станал в хижа покрай Своге в деня на изборите.

Както към този момент ви съобщихме в Sofia24.bg , хората, стопанисващи хижата, настояват, че са нападнати и бити от група мъже от Ботевград. От Министерство на вътрешните работи прецизираха пред БНР, че причинителите са открити и с тях се работи. Сигналът за нападението е подаден в полицията към 15:00 часа следобяд в изборния ден. Става дума за нахлуване, побой и щета на имущество в постройката на хижата. В момента служители на реда от Своге и Ботевград работят по случая.

Според описа на работещите в хижата – мъже с джипове от Ботевград са направили нападението. Те настояват, че полицията не е основала задоволително добра организация в първите часове след случая поради липса на екипи на Министерство на вътрешните работи в изборния ден. От болница " Пирогов " пък допълниха, че след нападението при тях е признат потърпевш мъж със подозрения за мозъчно разтърсване, само че без заплаха за живота.

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че след подаване на сигнала е почнала работа по случая, а към този момент тече и следствие. Заподозрените за причинители са открити и се разпитват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР