Полицията разследва инцидент на омраза“, при който е оставена бележка

...
Полицията разследва инцидент на омраза“, при който е оставена бележка
Коментари Харесай

Намерена е бележка „престъпление от омраза“, която казва на британци с „акценти, предизвикващи повръщане“ да напуснат крайбрежния град

Полицията проверява „ случай на ненавист “, при който е оставена записка на къща в Уелс, в която се споделя на англичани с „ предизвикателство на повръщане “ акценти ", с цел да изоставен крайбрежния град.

Офанзивната записка, оставена пред парцел в западен Уелс, разказва жителите като „ долнопробни ", които „ би трябвало да бъдат принудени да живеят в оградени места за калайджия “, преди да кажат Полицията приканва за очевидци, откакто бележката с ненавист беше открита в парцела на Йорверт авеню в Аберистуит в понеделник, 8 януари. къща.

Той гласи: " Iorwerth Ave. в миналото е бил спокоен, прелестен жилищен регион, до момента в който не го връхлетя един товар от дяволите от Мидландс. Долни хора като вас би трябвало да бъдат принудени да живеят в оградени бърникайте уеб сайтове, за предпочитане там, откъдето идвате. Защо не вземете вашите изпляскани, скапани лодки, джипове, коли и вашите отвратителни, предизвикващи повръщане акценти назад в Brummyland и вземете няколко хиляди yaw yaws със себе си. "

Полицията на Dyf...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР