Полицията разкри петима хлапаци, катастрофирали с открадната кола на пътя

...
Полицията разкри петима хлапаци, катастрофирали с открадната кола на пътя
Коментари Харесай

Хлапаци катастрофираха с открадната кола и избягаха

Полицията разкри петима хлапаци, аварирали с открадната кола на пътя сред Роман и село Кунино, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Съобщението за случая е получено през вчерашния ден към 6.20 часа в локалното районно ръководство. От осъществената инспекция на място е открито, че отвън пътното платно е аварирал лек автомобил „ Фолксваген Голф”, благосъстоятелност на 70-годишен гражданин на Роман.

Полицията посетила мъжа, който бил в жилището си. Пред органите на реда той декларирал, че колата е била паркирана на улица в града и най-вероятно е открадната от незнайни лица. При оглед на мястото на злополуката е открито, че една от вратите на автомобила е разрушена и е с развалена брава.

На към 200 метра от „ Голф “-а, в гориста околност е открита акумулаторната батерия на колата, оставена в тревата. По данни на притежателя, от автомобила е осъществена и кражба на разнообразни по тип движимости – облекла, въжета, автоаптечка и други

Ченгетата траяли следствието и разкрили, че съпричастни към действието са петима малолетни лица от град Роман.

Децата са разпитани в наличието на контрольор от Детска педагогическа стая, като са създали признания за осъщественото действие. Те разказали, че откраднатите движимости и предмети, предали на 18-годишния локален гражданин Е.П.

Полицаите посетили младежът в жилището му, където направило претършуване и полицейските чиновници са разкрили откраднатото. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР