Полицията разкри кражба на 55 000 лв от фирма в ...

Полицията разкри кражба на 55 000 лв от фирма в

МВР разкри кражба на 55 000 лева в Плевен

Полицията разкри кражба на 55 000 лева от компания в гр.Плевен, съобщи Българска национална телевизия. В края на юли е получен сигнал, че посредством разглобяване на железна решетка и взломяване на прозорец е проникнато в помещение на финансов отдел на компания в гр.Плевен.

Чрез разтрошаване на ключалки на железен долап са били откраднати 55 000 лева По случая е било формирано досъдебно произвеждане, последвано от полицейска интервенция на територията на Плевен и Ловеч.

Акцията е извършена на 21 октомври, като в нея са взели участие служители на реда от няколко бранша. Задържани са заподозряните-седем души, по-огромната част познати на полицията.

Проведени са претърсвания на адреси, конфискувани са голям брой материални доказателства. След отчет до прокуратурата в Плевен, един от арестуваните е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото закононарушение.

Наложена му е мярка задържане под стража за период до 72 часа. Продължава работата за доказване на присъединяване на арестуваните за осъщественото закононарушение.

Източник: cross.bg