Полицията разкри, че Джъстин Мон си купи пистолет ден преди

...
Полицията разкри, че Джъстин Мон си купи пистолет ден преди
Коментари Харесай

Джъстин Мон купи пистолет, след което „застреля и обезглави баща си и го публикува в YouTube“ полицейско разкритие

Полицията разкри, че Джъстин Мон си купи револвер ден преди да убие татко си и сподели обезглавената му глава в YouTube.

В огромна актуализация през днешния ден полицията разкри, че Мон е употребявал револвера, с цел да простреля татко си, преди да отреже главата му и да направи видеото с хули. Те също по този начин разкриха, че 32-годишният наследник е бил задържан часове по-късно на към 100 благи, където е нахлул в оборудване на Националната армия. Той беше въоръжен с 9-милиметров револвер Sig Sauer, на който липсваше един патрон.

Говорейки на брифинг на полицията, окръжният прокурор на окръг Бъкс Дженифър Шорн разкри последните детайлности. Към прокуратурата се причисли и началникът на полицията в град Мидълтаун Джоузеф Барторила, като ФБР също даде настояща информация.

Прокуратурата Шорн удостовери, че жертвата на бруталното нахлуване е 68-годишният Майкъл Ф. Мон, който е живял в дома със брачната половинка си и възрастния си наследник и е бил „ федерален чиновник в Инженерния корпус на армията “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР