Полицията работи по две версии за изчезването на 12-годишната Рейсян

...
Полицията работи по две версии за изчезването на 12-годишната Рейсян
Коментари Харесай

Търсят педофил за похищението на 12-годишната Рейсян

Полицията работи по две версии за изгубването на 12-годишната Рейсян от Сирия, която беше открита в сграда в пловдивското с. Болярино единствено часове, откакто околните й подадоха сигнал в полицията. Първата от тях е, че детето е било отвлечено от локален, който го е зарязал, откакто е почнала огромна полицейска акция по издирването на момичето.

Униформени са претърсвали всяка къща от селото и похитителят е предпочел да изчезне, с цел да не бъде заловен. В поддръжка на това приказва фактът, че Рейсян е била открита завързана и с пострадвания по тялото. Експертиза ще покаже от какво са те. При подобен сюжет има две вероятности – или похитителят да се е канел да изиска откуп от родителите, или да е изнасилил детето, което ще ще стане ясно след проучвания. Голямата тайнственост е, че изоставената къща е била претърсвана до намирането на Рейсян, в това число и със следово куче, само че тя не е била там. Втората версия е момичето единствено да е избягало от вкъщи си и да е инсценирало отвличане.

Семейството му са сирийски бежанци, които живеят в Болярино в парцел на богат арабин от Кувейт. Чужденците не контактували с никого от селото и не пускали шестте си децата да излизат отвън двора, което може да е повода Рейсян да е избягала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР