Полицията работи и имаме резултати. Говорейки само за случаите в

...
Полицията работи и имаме резултати. Говорейки само за случаите в
Коментари Харесай

Полицията работи и имаме резултати, каза главният секретар на МВР

Полицията работи и имаме резултати. Говорейки единствено за случаите в развиване, сътворяваме усещане, че полицията не работи, сподели през днешния ден по Би Ти Ви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Като образци за сполучлива работа, той уточни разкритото ликвидиране в Борисовата градина, атентата против Алексей Петров и отвличането на Адриан Златков.

Говорейки за предлаганата смяна в закона, която уголемява пълномощията на охранителите, Маринов разгласи, че в тази ситуация Министерство на вътрешните работи не отстъпва от отговорностите си, които му вменява закона. " Даването на пълномощия на частни охранители е една опция, като става дума за комерсиална активност защита. Не сме споделили, че Министерство на вътрешните работи не може да се оправи ", заключи основният секретар на министерството.

В отговор на въпрос той разгласи, че към момента не е изяснено с каква кола са избягали двамата рецидивисти – Владимир Пелов и Радослав Колев, от Софийския централен затвор. По думите му даже не е ясно дали са избягали с автомобил. Маринов акцентира, че сигурно бегълците ще бъдат открити.

По случая със залятата с киселина жена в София той уточни, че главно се работи по версия за персонален претекст. " Не сме уверени, че 100% ни спомага. Има неща, които тя не споделя или съзнателно прикрива ", уточни Маринов.

Като най-вероятна причина за злополуката на автомагистрала " Тракия ", при която починаха шестима души, той уточни разпръскване на лидера на автомобил, който е блъснал рейса. " По време на придвижване дамата е чула звук, с цел да се ориентира е желала да понижи музиката и се е разсеяла ", изясни той. Маринов акцентира, че в случай че возещите се с в рейса са имали колани, жертвите и потърпевшите са щели да бъдат доста по-малко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР