Полицията пусна първата снимка на перфектния син“ на семейство, който

...
Полицията пусна първата снимка на перфектния син“ на семейство, който
Коментари Харесай

Момче, 11, загина при ужасяваща катастрофа с камион за боклук, докато караше колело, наречено „перфектен син“

Полицията пусна първата фотография на „ съвършения наследник “ на семейство, който почина, когато беше блъснат от камион за отпадък предходната седмица.

11-годишният Томас Уонг карал велосипеда си, когато взел участие в конфликта на Whitehouse Road покрай кръстовището му с Braehead Road, Единбург, в петък. Томас е умрял на място и ще бъде подаден отчет до фискалната прокуратура.

Семейството му сподели в изказване, публикувано от полицията на Шотландия: „ Ние сме изцяло съкрушени. Томас беше идеалният наследник. Той беше най-хубавият дребен брат на по-голямата си сестра и беше обожаван от цялото си семейство.

„ Томас ходеше в началното учебно заведение Cramond, което обичаше. Там откри положителни другари. На всички ще ни липсва извънредно доста. Много сме признателни за всички съчувствия и сърдечни известия, които получихме от хората. Благодаря ви. “

Всеки, който може да помогне в следствието, е помолен да се обади на шотландската полиция на 101, цитирайки номер на случая 0578 от петък,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР