Полицията публикува изображение на жена, с която иска да говори

...
Полицията публикува изображение на жена, с която иска да говори
Коментари Харесай

Полицията публикува изображение, след като майка е нападната пред очите на трите си деца при нападение „престъпление от омраза“

Полицията разгласява изображение на жена, с която желае да приказва след хипотетично нахлуване от ненавист, при което майка е нападната начело на нейните дребни деца.

Силата счита, че жертвата е била измъчвана на расова основа след нахлуване в северен Лондон, което остави майката с разкъсвания по лицето. Това се случи към 13:40 часа на 18 ноември предходната година, когато жертвата - жена на към 40 години - и трите й деца излязоха от магазин на Stoke Newington High Street.

Полицията сподели, че жена е направила афектиран жест към родителя, който я попита какво прави, преди да отприщи това, което беше разказано като допустима ислямофобска офанзива. След това дамата се хвърлила към жертвата, като я удряла в лицето и я сграбчила за хиджаба. Изображение от камери за видеонаблюдение демонстрира нещо, което наподобява като жена на междинна възраст с бръчки и кестенява коса, оповестява MyLondon.

Изявление на Met Police гласи: „ Детективите пуснаха изображение на жена, с която биха желали да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР