Полицията проверява служител на реда след катастрофа с друг автомобил

...
Полицията проверява служител на реда след катастрофа с друг автомобил
Коментари Харесай

Полицай удари кола с бременна жена: Часове по-късно автомобилът му пламна

Полицията ревизира чиновник на реда след злополука с различен автомобил на Околовръстното шосе в София. Той е отказал проба за алкохол и опиати.

Снимки, направени минути след случая демонстрират, че на седалката до водача има бутилка с водка, балони и флакони с божествен газ. Часове по-късно колата пламва и изгаря, предава БТВ.

Според Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики може да се подозира тенденциозен палеж.

„ Аз не мога да злоупотребявам с тематиката. За мен обаче нямаше някаква друга забележима причина заради която този автомобил да се възпламени. За мен в случай че не е разпален съзнателно, било прекомерно необичайно “, сподели тя.

Оказва се, че служителят на реда преди да се удари в автомобила на Околовръстното шосе на столицата, се е блъсна в камион за отпадък и е избягал. При втория удар той е криволичил по пътя и блъска автомобил, ръководен от бременна жена.

За благополучие няма починали и ранени, само че служителят на реда се пробва да избяга и след това излиза наяве, че проба за алкохол и опиати е взета в болничното заведение.

„ Ние разполагаме с фотоси от самия автомобил, направи ни усещане, че задната джанта е безусловно изгоряла. Другото – капака беше отворен, а няколко часа по-късно беше затворен. Наши сътрудници и автоексперти ни показаха, че с цел да се стопи джантата – би трябвало да има доста висока температура, което нормално се случва, когато има някакъв катализатор, който е възпламенил автомобила “, сподели още Русинова.

Тя се надява, че служителят на реда ще бъде трайно отхвърлен, а наказването ще е по-голяма, тъй като се е опитал да избяга от мястото на случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР