Полицията проверява и информация, че извършителят на убийството на бизнесмена

...
Полицията проверява и информация, че извършителят на убийството на бизнесмена
Коментари Харесай

Нови разкрития за екзекуцията на Алексей Петров: Килърите избягали в посока Монтана /видео/

Полицията ревизира и информация, че причинителят на убийството на предприемача Алексей Петров и неговият помощник са напуснали София в посока Монтана, като са минали през Петрохан, научи организация BulNews. 
Факт е, че в деня на разстрела проходът бе блокиран от полиция. Бе извършена огромна акция, в хода на която е проверявана всяка кола. Смята се обаче, че причинителят и поръчителят на мократа поръчка са напуснали рамките на страната още същия ден.
По време на изтезанието Петров и Михайлова са вървели сами по пътеката, а защитата на някогашния консултант в ДАНС е била на метри зад тях. Гардовете споделили, че Петров предпочитал да се движат на разстояние, с цел да не слушат диалозите му с треньорката по тенис.
Точно при изстрела бодигардовете не са имали директна видимост, което в допълнение е улеснило наемникът. Той е бил с екипировка на байкър, с цел да не буди съмнение, защото този регион на Витоша е едно от известните места за планинско колоездене.
Така стрелецът можел да прикрие лицето си, като се дегизира с очила вид маска, кепе и шапка или каска, каквито са присъщи за маунтин байк.
Единият от патроните, с които е улучен Алексей Петров, е минал през тялото му и е ранил вървящата паралелно с него Мирослава Михайлова. С другия патрон Петров е уцелен в главата, в региона на окото. 
Макар и ранена, Михайлова е събрала сили и е подала сигнал на 112 към 12,20 часа в сряда. Тя запазила схващане към половин час и е съумяла да даде тъкмо изложение на стрелеца.
От прокуратурата потвърдиха, че като очевидци се разпитват мъж и жена украински жители. Те са били на разходка по това време също в региона на заслона „ Бай Кръстьо “.
По неофициална информация чужденците са видели Михайлова да пълзи по пътеката към павирания път за хижа „ Алеко “. Оказали са й помощ, дали са й телефон, с цел да позвъни на полицията.
Думите й към оператора на 112 били: „ Убиха Алексей Петров “, след което описала точното местоположение.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР