Полицията провежда спецакция в областите Плевен, Русе и Шумен. По

...
Полицията провежда спецакция в областите Плевен, Русе и Шумен. По
Коментари Харесай

Полицията провежда спецакция в няколко области в страната

Полицията организира спецакция в областите Плевен, Русе и Шумен. По сигнал за осъществено закононарушение в Шумен е спрян лек автомобил с неистинен регистрационни табели. Задържани са двама мъже – на 57 и на 26 години с криминалистически регистрации, за които има данни, че се занимават с домови обири, обири и касоразбивания.

По първична информация от следствието преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и все още текат огледи.

Работата по формираните досъдебни производства продължава. В хода им ще се обяснява съпричастността на арестуваните и към други закононарушения, осъществени на територията и на областите Плевен, Габрово и Стара Загора.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че интервенцията е разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и се организира под управлението на Групово дело „ Национална полиция “ и с присъединяване на чиновници на регионалните дирекции на полицията в трите области.

Според първичната информация от следствието преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и все още текат огледи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР