Полицията продължава разследването на стрелбата в метростанция Летище София. При

...
Полицията продължава разследването на стрелбата в метростанция Летище София. При
Коментари Харесай

СДВР: Няма свидетели на нападението с пистолет в столичното метро

Полицията продължава следствието на стрелбата в метро станция " Летище София ”. При нещастието тежко ранена се оказа 55-годишна жена и мъж на 63 години. Според проверяващите най-вероятно става въпрос за битов случай, а не за терористичен акт.

" По първични данни не са престъпно проявени. Не става въпрос за терористичен акт. Евентуално би могло да се мисли, че става въпрос за някаква битова история, някакви може би персонални връзки ", съобщи градският прокурор на София Илияна Кирилова.

" Предстоят процесуално-следствени дейности, които на по-късен стадий ще ни дадат опция да версии и да ревизираме една по една версиите, и в сходство с това да отпадат съответните версии. И двамата са български жители. Свидетелите, които сме открили към сегашния миг, са разкрили и двамата в безжизнено положение на пода на мотрисите. Преки очевидци все още няма. Оръжието е законно притежавано, ние сме го открили. Мъжът има трудов контракт и работи в охранителна компания ", изясни началникът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев.

Кървавата драма се разиграва на метро станция " Летище София ”. Сигналът за жестокото закононарушение е подаден малко след 14.00 ч. в сряда, от машиниста на мотрисата, който е разкрил двете безжизнени тела в един от вагоните. Веднага на мястото идват екипи на Спешна помощ, предава Българска национална телевизия.

Медиците установяват гибелта на мъжа, и се постанова да интубират на място дамата. След което тя е превозена в Окръжна болница и са осъществени животоспасяващи интервенции. 4 патрона са извадени от тялото на 55-годишната жена - по един в главата и гръдния панер, и два в корема. Все още има заплаха за живота ѝ. За 63-годишния мъж се знае, че до последно е работил като охранител.

Тепърва ще се обясняват връзките сред двамата. Като по всяка възможност става въпрос за битов скандал. По данни на проверяващите закононарушението е осъществено със законно притежаван револвер " Макаров ” – благосъстоятелност на мъжа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР