Полицията продължава да работи по всички версии за бруталното убийство

...
Полицията продължава да работи по всички версии за бруталното убийство
Коментари Харесай

Полицията продължава да работи по всички версии за убийството на Виктория Маринова

Полицията продължава да работи по всички версии за бруталното ликвидиране на журналистката Виктория Маринова. Това разгласи за bTV шефът на регионалната дирекция Теодор Атанасов. " Продължава да се работи по всички версии, свързани с осъщественото закононарушение. Събираме нужните доказателства, всичко, което е належащо, ще бъде осъществено ”, акцентира той. Атанасов не отговори на въпроса дали са открити съучастници на обвинения.

В ромските квартали на дунавския град имаше напрежение, откакто мотористи демонстративно минаха през тях и локалните се въоръжиха в очакване на набези за възмездие. " Продължава охранителното мероприятие на дирекция „ Жандармерия ” и ОДМВР-Русе. През тази нощ в града е било умерено, няма данни за произшествия и осъществени закононарушения ", уточни Атанасов. От думите му стана ясно, че има единствено " основателни догатки " за част от мотористите, взели участие в „ походите ” през махалите.

Днес ще има огромно шествие за закриването на сезона, като на шефовете на четирите русенски мотоклуба са връчени предупредителни протоколи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР