Полицията продължава да издирва трима души - Кирил, Красимир и

...
Полицията продължава да издирва трима души - Кирил, Красимир и
Коментари Харесай

Тези трима мъже са обрали взривения банкомат

Полицията продължава да търси трима души - Кирил, Красимир и Тодор, обвинени за част от грабежите на банкомати през последните месеци в София. Извършват се процесуално-следствени дейности на територията на няколко области, Перник и Кюстендил. Издирват се три лица. Едно е арестувано. Все още се претърсва региона и се правят огледи по места. Намерени са материални доказателства и групата за огледи отива и изземва въпросните материални доказателства, заяви шефът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски, представен от БНР.

Един е арестуван досега по случая. В полицията в Перник са били отведени и няколко души от града, само че все още няма информация те да са свързани с грабежите на банкомати. Снощи в Сапарева баня беше взривен следващият банкомат. Умоляват се жителите, които имат информация за търсените, да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство. Анонимността им е обезпечена. Припомняме, че в cpядa cpeщy чeтвъpтъĸ пpeз нoщтa в Caпapeвa бaня e извъpшeн пopeдeн oбиp. Toй ce cлyчвa пo-мaлĸo oт 24 чaca cлeд пocлeдния пoдoбeн cлyчaй. Toзи път oбaчe пoлициятa бъpзo влизa пo cлeдитe нa ĸpaдцитe.

По информация на БНР, джипът, с който четиримата мъже са се придвижвали, е бил краден. Крадени са и неговите номера. Те са били откраднати от лек автомобил в София на 25 октомври. Тримата търсени мъже са престъпно проявени. Те са с десетки регистрации за грабежи и обири, само че все още от Министерство на вътрешните работи резервират тяхната идентичност в загадка.

тагове банкомат гърмеж фотоси Министерство на вътрешните работи мъже търсене  Тези трима мъже са обрали взривения банкомат  Тези трима мъже са обрали взривения банкомат  Тези трима мъже са обрали взривения банкомат
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР