Полицията продължава да издирва избягалите във вторник от затвора в

...
Полицията продължава да издирва избягалите във вторник от затвора в
Коментари Харесай

МВР пусна снимки на Пелов и Колев в деня на бягството от затвора

Полицията продължава да търси избягалите във вторник от пандиза в София Радослав Колев и Владимир Пелов. Министерство на вътрешните работи популяризира през днешния ден техни фотоси от пандиза директно преди бягството.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ

Колев е рецидивист, наказан на 26 години наказване отнемане от независимост за ликвидиране. Пелов е наказан на 30 години затвор за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Избягалите пандизчии имали и граната, без диря

Столична дирекция на вътрешните работи приканва жителите, които разполагат с спомагателна информация за търсените, да алармират при обезпечена анонимност на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

От дирекцията предизвестяват жителите да алармират незабавно, ако виждат двамата мъже. По данни на полицията те са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция.
 Радослав Колев и Владимир Пелов Радослав Колев и Владимир Пелов
Радев за бягството от пандиза: Не е по този начин с тази чистачка

Чистачката, подгонила бегълците от пандиза: Стреляха по постовия

Бойно 9-милиметрово оръжие носели избягалите от Централния софийски затвор Владимир Пелов и Радослав Колев, сподели през днешния ден за NOVA заместник-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов.

Пред камерата ни общественият служащ Красимир Кръстев – единственият подгонил Пелов при бягството, изрази подозрение, че рецидивистът е носел газов револвер.

Пелов стрелял по Кръстев, а служителят на мястото за отнемане от независимост не чул свистене на патрон.

„ Той се беше прицелил в мен добре и стреля от много близко разстояние. Ако в действителност патронът беше военен, може би нямаше да беседваме сега”, сподели Кръстев пред Миролюба Бенатова. Вижте още във видеото.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР