Полицията продължава да издирва двама мъже, избягали от затвора. Това

...
Полицията продължава да издирва двама мъже, избягали от затвора. Това
Коментари Харесай

МВР разпространи ексклузивни СНИМКИ от затвора на убийците Пелов и Колев минути преди да офейкат!

Полицията продължава да търси двама мъже, избягали от пандиза. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Както е известно, двама лишени от независимост реализираха бягство на 3 април 2018 година от Затвора София. Избягалите пандизчии са:

Радослав Колев, рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 26 години, за убийство;

Владимир Стефанов, рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 30 години, за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Както съобщихме, формирано е досъдебно произвеждане по член 297 Наказателен кодекс /бягство на затворници/, като предмет на инспекция са и дейностите на охранителния състав в Затвора София. По първични данни, бягството е осъществено и посредством опасност на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което пандизчиите са разполагали, като по този метод са преодолени няколко поста в корпуса на Затвора София.

На място в Затвора София бяха изпратени двама прокурори от СГП, като дейностите по следствието се правят от Столична дирекция на вътрешните работи.

Столична дирекция на вътрешните работи приканва жителите, които разполагат с спомагателна информация за търсените, да алармират при обезпечена анонимност на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

От дирекцията предизвестяват жителите да алармират незабавно, ако виждат двамата мъже. По данни на полицията те са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция.

Кадрите от пандиза са от деня на бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев. Те са правени от охранителните камери и са снимани минути преди бягството на двамата.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР