Полицията получи видеозапис, заснет от председателя на Републиканската партия във

...
Полицията получи видеозапис, заснет от председателя на Републиканската партия във
Коментари Харесай

Видеоклип на Крисчън Зиглер, който прави секс с обвинителя, може да замъгли въпросите за съгласие за властите

Полицията получи видеозапис, сниман от ръководителя на Републиканската партия във Флорида Кристиан Зиглер на полов контакт с жена, която го упреква в обезчестяване.

Източници от правоприлагащите органи описаха записа на Центъра за държавна отчетност във Флорида, който популяризира вести за престъпното следствие, видеото може да усложни случая против Зиглер. Това се дължи на някои основни детайлности, които наподобява оспорват събитията, разказани от дамата от Сарасота, отправяща обвинявания.

Видеото в действителност удостоверява някои елементи от нейния роман, в това число това, че Зиглер е правил секс с нея на бар стол в нея апартамент.

Документите от следствието разкриват, че дамата е споделила на полицията, че Зиглер и брачната половинка му, съоснователката на Moms for Liberty Бриджит Зиглер, са уредили тройка в деня на срещата. Но текстовите известия демонстрират, че Кристиан Зиглер е уведомил дамата посредством известие, че Бриджит не може да стигне, и дамата му споделила, че към този момент не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР