Полицията подновява търсенето на българина Валентин Качанов, изчезнал безследно в

...
Полицията подновява търсенето на българина Валентин Качанов, изчезнал безследно в
Коментари Харесай

Гореща новина за изчезналия 27-годишен българин в Англия. Полицията е

Полицията възобновява търсенето на българина Валентин Качанов, липсващ безследно в Есекс. Новини от 27-годишния земляк няма, откогато той се обадил на майка си, която живее в България, на 8 февруари, в 7,40 ч. сутринта, оповестява " Новини Лондон ".
 

По-рано денем той напуснал дома си, с цел да отиде до " Теско Екстра " и по-късно до мола „ Лейкссайд ” в 10 часа, сутринта. Изтеглил пари от банкомат и евентуално е бил забелязан в център за залагания в мола. Действията му по-късно са незнайни, може да се е върнал вкъщи или да е отишъл на работно си място „ Грейс ”.
 
Детективът Саймън Анслоу споделя: „ Валентин постоянно е разговарял със фамилията си в България и не са имали никакви проблеми. Засега не знаем каква е повода за изгубването му. Не е имал задължения, или проблеми с алкохол или опиати, душевен отклонения или връзки с хора, забъркани в закононарушение. Семейството на Валентин е доста обезпокоеното и ние също. Ако сте го виждали, свържете се с нас. ”
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР