Полицията откри телата на украинка и руснак в жилищна сграда

...
Полицията откри телата на украинка и руснак в жилищна сграда
Коментари Харесай

В апартамент във Варшава бяха открити телата на украинка и руснак

Полицията откри телата на украинка и руснак в жилищна постройка във Варшава, а ден по-рано към този момент починалите са били чути да се карат на улицата, заяви осведомителният портал Wawa Hot News, базирайки се на варшавската прокуратура.

„ Жената, чието тяло е открито в жилището, е украинка, тя е живяла дълго време в Полша, а мъжът е руснак “, се споделя в отчета.

Отбелязва се, че полицията е получила позвъняване от фамилията на жертвата, което не се съумяло да се свърже с нея. Дежурен патрул отишъл на адреса. На място чиновниците на реда разпитали жителите на къщата, които съобщили на служителите на реда, че предния ден е зародил спор сред мъж и жена. “Те се скараха на улицата, след което кавгата се трансферира в жилището. На идната заран съседите чуха женски писъци, идващи оттова ”, се отбелязва в отчета. След дълги диалози се реши да се обади пожарната да отвори входната врата.

Опасенията на полицията се удостоверили след отваряне на жилището, те разкрили два натрупа. За откритото е известен дежурният от Окръжна прокуратура.

По-късно прокуратурата удостовери, че “жената, чието тяло е намерено в жилището, е украинка, тя е живяла дълго време в Полша, а мъжът е руснак ”.

Прокуратурата изложи и хипотетична версия за случая, като една от хипотезите, които следствието ще ревизира, е по този начин нареченото разширено самоубийство (т.е. самоубийство, предшествано от ликвидиране на близък).

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР