Полицията откри първа следа от беглеца Стоян Зайков – оръжие

...
Полицията откри първа следа от беглеца Стоян Зайков – оръжие
Коментари Харесай

Първа следа от беглеца Стоян Зайков – откриха оръжие

Полицията откри първа диря от беглеца Стоян Зайков – оръжие в планината. Предполага се, че с него е осъществено едно от убийствата в Костенец.
Откриха оръжие при издирването на Стоян Зайков Той не е напуснал страната, съобщи гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов
Издирването на обвинения в убийството на жена от Костенец, за който се допуска, че е умъртвил по-късно и собствен братовчед, продължава девети ден.

Откритото оръжие е гладкоцевна пушка с патрони, научи bTV. Било е прикрито в пчелен кошер в региона на едно от локалните села. Предполага се, че с тази пушка Стоян Зайков е направил второто от убийствата. Тя дава отговор по тип и диаметър, само че би трябвало да бъдат осъществени експертизи, посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

В региона, в който е намерено оръжието, добре познават търсения Стоян Зайков.
Без диря от Зайков: Жителите на Костенец са недоволни от дейностите на Министерство на вътрешните работи (ОБЗОР) Зрител на bTV твърди, че кучето му е било простреляно при претършуване на парцела му
След двете убийства в Костенец хората се стряскат при всеки звук през нощта. Градът и през днешния ден беше под полицейска блокада. Проверки се правеха на всяка кола по изходите на града.

В акцията по издирването Министерство на вътрешните работи ангажира целия си запас. Беглецът обаче девети ден продължава да е неосезаем.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР