Полицията откри жестоко убит възрастен мъж в дома му в

...
Полицията откри жестоко убит възрастен мъж в дома му в
Коментари Харесай

Жестоко убийство на мъж в Нови пазар, в ареста е криминално проявеният му син

Полицията откри грубо погубен възрастен мъж в дома му в Нови пазар.

Около 11:45 часа във вторник, брачната половинка му се обадила в полицията обезпокоена, защото мъжът ѝ не дава отговор на телефонните позвънявания. Жената е декларирала, че той живее в фамилен парцел в близко село край Нови пазар.

В къщата мъжът живеел дружно с 35-годишния им наследник . На място незабавно са ориентирани екипи на РУ- Нови пазар. Установено било, че в пристройка към къщата има нанесени вреди – в двора са открити разхвърляни принадлежности, домашно имущество и техника, а в едната стая е намерено безжизнено тяло на 71-годишен мъж .

На място са пристигнали шефът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов, административният началник и областен прокурор Орлин Куздов, наблюдаващият прокурор Павлин Вълчев и правосъдният доктор. Извършен е оглед.

Установено било, че гибелта на 71-годишния мъж е настъпила вследствие на голям брой контузии в региона на главата и тялото . Иззети и приобщени са голям брой материални доказателства.

Паралелно с това криминалисти от РУ- Нови пазар почнали дейни дейности към определяне на възможния причинител. Час по-късно в полицейския арест бил арестуван 35-годишен мъж, негов роднина .

Мъжът е престъпно проявен . Разследван е за владеене на наркотични субстанции и техни аналози, за блудничество, обири.

Осъждан е за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции.

Назначени са разнообразни правосъдни експертизи, разпитани са очевидци. Работата по документиране на формираното досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 116  от Наказателен кодекс (на татко или на майка, както и на рожден наследник или на рождена дъщеря) продължава под управлението на окръжната прокуратура в Шумен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР