Полицията от месец издирва измамника на мис България Юлия Юревич.

...
Полицията от месец издирва измамника на мис България Юлия Юревич.
Коментари Харесай

Измамникът на Мис България ползвал снимка от списание

Полицията от месец търси измамника на мис България Юлия Юревич. М ъжът, който е откраднал дипломата на миската и е рекламирал с нея подправени дипломи в мрежата, е употребявал фотография от списание, научи HotArena .

Измамникът употребявал фотография от списание и е работил по схемата Спас/Александър. Това са открили ченгетата от 3-то РПУ, които разследвали сигнала на хубавицата от Козлодуй, написа „ Телеграф ”.

Самата Юлия споделя, че попаднала инцидентно на профила. Мъж, който се показва с името Станислав Николов, лепнал дипломата й, дружно с персоналните й данни в мрежата, с цел да се популяризира като продавач на подправени дипломи. Тя извадила негова фотография от Вайбър, само че към този момент той не може да бъде разпознат.

Въпреки опитите измамникът да бъде открит, той е неоткриваем. Мъжът е изключил телефона си и досега няма никаква информация за същинската му идентичност.

Разследващите от 3-то РПУ почнали да ревизират всички мъже в столицата, които попадали в профила на измамника. На името Станислав Николов, мъж на възраст сред 30-40 години, дават отговор към 380 мъже, с възможни престъпни прояви.

Нито един от тях обаче не отговарял по физиономия на лицето от вайбъра, на въпросния лъжец. „ Най-вероятно е взел фотографията от списание ”, изясняват експерти. И допускат, че става дума за рекламно лице на марка телефони или коли.

Въпреки опитите на Юревич и полицията да стигнат до измамника, той е изключил телефона, който е оставил за връзка и е потопен вдън земя. Предполага се, че е употребявал СИМ карта на непознато име.

Единственото предпочитание на мис България от Козлодуй е да се пресече противозаконна скица и да се изтрие дипломата й от интернет, защото е безусловно легална.
Случаят е изпратен до прокуратурата за формиране досъдебно произвеждане.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР