Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube, съобщи АП. Властите

...
Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube, съобщи АП. Властите
Коментари Харесай

Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube

Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube, заяви АП. Властите дадоха обещание по-задълбочено следствие на предишното на стрелеца от централата на YouTube.

" Това ще бъде дълго и доста методично следствие ", сподели Джеф Калдуел, шериф от Сан Франциско, където се намира централата на YouTube.

Следователите ще проследят придвижването на Насим Агдам по време на нейното съвсем деветчасовото шофиране от вкъщи й до кампуса на YouTube.

Освен това ще изследват странните видеоклипове, които е разгласила онлайн и ще търсят известия, които може да е изпратила на чиновници на компанията.

Жената откри огън в седалището на YouTube в Сан Бруно, ранявайки трима души, преди да отнеме личния си живот, оповестиха управляващите.

Към момента управляващите са безапелационни, че това не е терористичен акт. Предполага се домашно принуждение или принуждение на работното място. Полицията търси претекст за престрелката. Оръжието на закононарушението е револвер.

Ръководството на Гугъл и YouTube изрекоха благодарности към полицейските чиновници, които са отреагирали незабавно.

В момента е известно, че Насим Агдам е веганка. Клипове с принуждение, помествани на Youtube, наподобява са я предизвикали да открие пукотевица, спекулират американските медии. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР