Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube, съобщи АП. Властите

...
Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube, съобщи АП. Властите
Коментари Харесай

Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube

Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube , заяви АП. Властите дадоха обещание по-задълбочено следствие на предишното на стрелеца от централата на YouTube.

" Това ще бъде дълго и доста методично следствие ", сподели Джеф Калдуел, шериф от Сан Франциско, където се намира централата на YouTube.

 Ясно е кой е стрелецът в централата на YouTube
Ясно е кой е стрелецът в централата на YouTube

Атаката не е терористичен акт

Следователите ще проследят придвижването на Насим Агдам по време на нейното съвсем деветчасовото шофиране от вкъщи й до кампуса на YouTube.

Освен това ще изследват странните видеоклипове, които е разгласила онлайн и ще търсят известия, които може да е изпратила на чиновници на компанията.

Жената откри огън в седалището на YouTube в Сан Бруно , ранявайки трима души, преди да отнеме личния си живот, оповестиха управляващите.

 Стрелба в централата на YouTube в Калифорния Обновена
Стрелба в централата на YouTube в Калифорния

На мястото са пристигнали екипи на незабавната помощ...

Към момента управляващите са безапелационни, че това не е терористичен акт. Предполага се домашно принуждение или принуждение на работното място. Полицията търси претекст за престрелката. Оръжието на закононарушението е пистоле т.

Ръководството на Гугъл и YouTube изрекоха благодарности към полицейските чиновници, които са отреагирали незабавно.

В момента е известно, че Насим Агдам е веганка. Клипове с принуждение, помествани на Youtube, наподобява са я предизвикали да открие пукотевица, спекулират американските медии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР