Полицията не успя да покаже до повече от седем от

...
Полицията не успя да покаже до повече от седем от
Коментари Харесай

Полицейските служители дори не успяват да покажат до 7 от 10 кражби на автомобили в Англия

Полицията не съумя да покаже до повече от седем от 10 обири на коли предходната година, разкриват шокиращи данни през днешния ден (TUES).

Около 30 900 обири на транспортни средства са останали без контрол от чиновници през 2023 година, което съставлява 72% от всички случаи през този интервал, съгласно изследване на либералдемократите. Броят на случаите без контрол също се е нараснал фрапантно спрямо предишни години, с 32% повече от цифрите за 2021 година, когато са регистрирани 22 979 случая с обири на коли без контрол.

От 23-те сили, които дадоха отговор на настояванията за независимост на информацията, Кеймбриджшър беше най-зле представящият се, с 1156 случая на кражба на автомобил, останали без контрол, което съставлява 90% от всички случаи. Бедфордшър следва компактно обратно с 1187 (88%) произшествия, които не са били посетени от чиновници, демонстрират отговорите.

Данните на Министерството на вътрешните работи също демонстрират, че 210 детективи са били съкратени от локалните екипи за ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР