Полицията на окръг Симкоу съобщи, че двама нейни служители са

...
Полицията на окръг Симкоу съобщи, че двама нейни служители са
Коментари Харесай

Двама полицаи убити при престрелка в Онтарио

Полицията на окръг Симкоу заяви, че двама нейни чиновници са починали при осъществяване на служебните си отговорности след пукотевица в Инисфил, Онтарио, във вторник.

Двамата се отзовали на сигнал за неразбория в жилище на 25th Sideroad и 9th Line към 20 часа.  От Special Investigations Unit – организация за наблюдаване и следствие на случаи на проблеми с служители на реда в Онтарио – оповестиха, че се е завързала престрелка сред служителите на реда и мъж вътре в жилището.

Двамата чиновници на закона са откарани в болница. Единият е умрял скоро след стрелбата, а вторият е бил превозен в сериозно положение по въздух в травматологичен център в Торонто. В сводката си от сряда заран полицията разгласи, че и той и умрял от раните си.

Полицията на Симкоу разкри имената на починалите се чиновници: Девън Нортръп и Морган Ръсел. Първият бе на 33 години, с 6-годишен стаж като служител на реда, а Ръсел е бил деец – 54-годишен, с 33 години работа зад тила си.

Мъжът, който съгласно полицията е стрелял, е на 23 години и към този момент името му не е оповестено заради липса на позволение от фамилията. Той е починал на мястото на престъплението в жилището, където е станала престрелката. Според източници на Global News обаче той се споделя Крис Донкастър.

Засега не са дадени детайлности какви оръжия са употребявани при стрелбата, само че представител на Special Investigations Unit сподели, че от мястото на престъплението е конфискуван револвер. За петък е планувана аутопсия, която до помогне да се сглоби картината на случилото се.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР