Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона

...
Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона
Коментари Харесай

Тежка Прокоба На Острова, Какво Се Случва! Още Една Българка Изчезна Безследно На Крит!

Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона от фамилията й от България, както и от нейна позната, която също е заявила неналичието й ", посочи Анастасов.

Телефоните на Антонина били изключени от петък. Снощи късно вечерта полицията е направила инспекция на последното място, на което е видяна - село Хумери до Ретимно.

Умоляват се всички, които имат информация за нея, да оповестят на управляващите или в българското посолство.

Това е трети случай с българска гражданка в региона на град Ретимно от началото на месеца. Първо изчезна 37-годишната Десислава Илиева от Бяла Слатина. Тя имала интимна връзка с гръцки жител и била бременна в 4-ия месец. Самият той обаче - 45-годишен мъж, беше открит обесен в село в южната част на Ретимно няколко дни след изгубването й. Популярното гръцко проверяващо предаване " Светлина в тунела " се включи в издирването.

Преди дни пък беше открит трупът на Александра Бижева, изхвърлен от морето на уединен плаж в град Агио Николау на остров Крит. Според полицията тя се е удавила, само че околните споделят, че е имала боязън от водата и имат подозрения, че е била убита.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР