Полицията изяснява причините за тежката катастрофа с жертви в София

...
Полицията изяснява причините за тежката катастрофа с жертви в София
Коментари Харесай

Кола се вряза в метростанция до столичен мол

Полицията обяснява аргументите за тежката злополука с жертви в София нощес. Малко след 23 часа на кръстовището на " Черни връх " при хотел " Хемус " автомобил се движел с огромна скорост и блъснал таксиметрова кола, след което се блъснал в асансьора на метростанцията. От мощния удар автомобилът се разцепил. По пътя си колата опустошава двама пешеходци. По роман на очевидци става въпрос за две дами, които умират на място.



Шофьорът на автомобила, предизвикал злополуката, е избягал. Вече е открито кой е той и е разгласен за общодържавно търсене. Има над 50 нарушавания, свидетелството му за ръководство е швейцарско и е отнето.

Водачът на лекия автомобил е минал на червен светофар и е блъснал завиващия на ляво от бул. „ Черни връх “ по „ Арсеналска “ таксиметров автомобил. По данни на очевидци е карал с доста висока скорост, сподели в ефира на bTV комисар Тенчо Тенев.

В автомобила са били двама души – водачът и пасажер, които са избягали.

В колата също по този начин са открити предмети, които не са възможни според закона, а точно два броя сини лампи, един брой стоп палки. Движел се и с подправени номера. Колата е със софийска регистрация, само че с немски номера, посочи комисар Тенев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР