Полицията извършва проверка по случай, при който мъж с френско

...
Полицията извършва проверка по случай, при който мъж с френско
Коментари Харесай

Мъж насъскал куче срещу майка с дете в родопско село

Полицията прави инспекция по случай, при който мъж с френско поданство насъскал куче против минаваща по улица майка с малко дете в родопското село Полковник Серафимово. Информацията за формираната инспекция бе доказана от Цветан Цанков, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян.  

Инцидентът за нападнатата от куче млада жена в Полковник Серафимово стана прочут след публикуван в обществените мрежи видео клип. Кадрите демонстрират очевидно опиянен мъж и пищяща от смут жена, опитваща се да се защищити от нападащи я кучета.

 Мъжът е французин, живеещ от 2 месеца в къща в селото, изясни кметът Христо Мусорлиев.  

Жената крещи за помощ и умолява французина да спре кучето си, обяснявайки, че на гърба си има бебе. Чужденецът не се трогва от виковете и продължава да насъсква домашното куче.

След нападенията от кучето, благосъстоятелност на мъжа, към офанзивата против дамата се включват още две улични псета. Жената не е ухапана при нападението, защото дебели ботуши я предпазили от кучешките зъби, изяснява кметът. 

Пристигналите през днешния ден на място служители на реда не съумяха да приказват с французина, който евентуално се укрива в къщата, добави Христо Мусорлиев. Предвижда се да бъде потърсен за подпомагане притежателят на къщата, населявана от чужденеца дружно с още двама българи. И тримата нямат адресна регистрация в селото. 

Местните поданици до момента нямат проблеми с чужденците, живеещи в с. Полковник Серафимово, изяснява кметът. Сред жителите в селото са англичани, италианци, руснаци, украинци, германци, африканка, написа Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР